Вие сте тук

Обзаведен двустаен апартамент в централната част на комплекса

Обзаведен компактен двустаен апартамент в комплекс „ Наутилиус “, намиращ се в централната част на комплекса, в района на Автогарата и в близост до супермаркет ”Младост ”, на около 450 метра от плажа. Апартаментът се намира на втори жилищен етаж от пет етажна жилищна сграда с асансьор и е с квадратура 43 кв.м. Жилището е светло и уютно, състои от всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня с вана и тоалетна. Апартаментът се продава напълно обзаведен и оборудван.

Комплексът разполага с басейна, паркинг, детска площадка, добре поддържани общи части. Комплексът е с целогодишно управление - денонощна охрана, почистване, техническа поддръжка.

Добре изградена инфраструктура на района - голям супермаркет, разнообразни магазини, заведения за хранене, редовен транспорт, в близост до х-л Кубан, централната пешеходна зона и автогарата. Бърза комуникация и транспортни връзки с Несебър, Бургас и летище Сарафово.

Апартамента е подходящ както за отдаване под наем, така и за целогодишно живеене. Таксата поддръжка е 430 евро на година.

 

Изпратете съобщение