Вие сте тук

Просторен двустаен апартамент в к-с „ Сънсет Кошарица "

Просторен двустаен апартамент в комплекс Sunset Кошарица, в подножието на Стара планина и в близост до красивите плажове на Слънчев бряг. Апартаментът е разположе тераса с панорама към планината. Апaртаментът е с ново обзaвеждане и в него практически не е живяно. Комплексът разполага със собствен охраняем паркинг.

            Сънсет Кошарица предлага на собствениците и на гостите на комплекса: сауна, парна баня, масажи, фитнес център и шест басейна, магазин, бар-ресторант и пулбар, както и добре поддържани просторни залени площи, целогодишна денонощна охрана и поддръжка.

            Комплекс Сънсет Кошарица е с прекрасно местоположение. Разположен в подножието на Стара планина, комплексът е заобиколен от гори, които предлагат невероятни условия за пълноценен отдих и почивка сред природата, а големият брой малки водоеми ще зарадва привържениците на риболова. Същевременно комплексът е само на 6 км. от големите морски курорти - Слънчев бряг и Свети Влас, които предлагат широки плажни ивици и многообразие от места за развлечение.

            Годишнатакса поддръжка - 9 Евро на кв.м.

Изпратете съобщение